Hvad er bevægende samtaler?

Bevægende samtaler bygger på en coachende og integrativ spirituel krop- & psykoterapeutisk metode, hvor der gøres plads til hele dig.

I praksis bliver du mødt i et rum, med tillid, fortrolighed og nysgerrighed. Hvor dit ønske med terapien sammen med dit symptom, om det er smerter i kroppen, sindet eller sjælden, vil være udgangspunktet for samtalen. Det er et rum hvor der er plads til at vokse, når du møder dine strategier og “glemte” sider. Du vil blive støttet, så du genfinder kontakten til din essens og med det genopdage din kreativitet og kraft til at navigere på din livsvej.

Et rum med nærvær og støtte til at skabe spirituel vækst i dit liv.

Spirituel vækst handler om udvikling af en dybere forståelse af ens selv og ens forhold til verden omkring os. Det kan beskrives som en rejse, hvor man søger efter en større mening og formål i livet. Spirituel vækst indebærer ofte en åbenhed over for nye ideer og erfaringer, og en villighed til at udforske og lære af forskellige kilder og traditioner.

Spirituel vækst kan have mange positive effekter på ens liv, herunder øget selverkendelse, større følelse af mening og formål, mere indre fred og tilfredshed, og en dybere forbindelse til andre og til noget større end en selv.

Dine drømme, tegneterapi, arbejde med indre børn og delpersonligheder, opstilling, guidede øjenbevægelser, åndedræt, grundbevægelser,  kropsterapi og energiarbejde er eksempler på nogle af de værktøjer som kan komme i spil for at støtte dig bedst.

Hvad er energiarbejde?

Energiarbejde er en form for terapi, der fokuserer på at balancere og genoprette kroppens energisystem. Energisystemet er det komplekse netværk af energibaner og centre i kroppen, som ifølge nogle traditionelle healingssystemer, f.eks. traditionel kinesisk medicin og indisk Ayurveda, spiller en vigtig rolle for vores sundhed og velvære.

Som noget nyt tilbyder jeg NADA behandling som er akupunktur i ørene. Formålet med energiarbejde er at fjerne blokeringer og ubalancer i energisystemet, og dermed fremme kroppens naturlige helbredelsesproces og styrke dens evne til at modstå sygdom og stress.

Energiarbejde kan have en positiv effekt på mange forskellige aspekter af ens liv, herunder fysisk, følelsesmæssigt og mentalt velvære. Det kan hjælpe med at lindre smerter og ubehag i kroppen, reducere stress og angst, styrke immunforsvaret, øge fokus og koncentration, og forbedre ens generelle livskvalitet. Energiarbejde anses også for at være en form for selvudvikling, idet det kan hjælpe med at øge ens bevidsthed om de blokeringer og ubalancer, der kan påvirke ens liv negativt, og dermed give mulighed for at skabe en mere harmonisk og balanceret tilstand i kroppen og sindet.