Kropsterapi

Har du smerter, kroniske eller pludselig opstået? Er kroppen urolig eller gør ondt? Mærker du angst eller stress? Eller er du nysgerrig efter at opleve hvad et bevidst åndedræt kan gøre for dig?
Kroppen er en ofte overset ressource som er til rådighed  og kan bidrage til øget bevidsthed, udtrykke smerter og følelser, åbne hjertet, skabe jordforbindelse, øget livskvalitet og skabe glæde.

Kropsterapi har god effekt i behandling af blandt andet:
Rygproblemer
Skulder- og nakkesmerter
Hovedpine/migræne
Stress
Angst
Fordøjelsesproblemer

Kropsterapien kan også have et mere terapeutisk fokus, hvor vi via kroppen skaber kontakt til at løsne forsvar og spændinger ved at gå på opdagelse efter sammenhæng mellem din krops udtryk og dit psykiske velvære. Energiarbejde og sansninger er med til at styrke bevidstheden om sammenhængen.


Book en tid

KLIENT INFORMATION – vær opmærksom efter behandling

Vand: Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand i dagene efter en behandling for at udvaske den øgede udskillelse af affaldsstoffer fra kroppens celler. Drik min. 2 liter pr. døgn.
Generelt er det godt med ro resten af dagen. Gå hjem og slap af. Hvis du skal arbejde, gør det da i dit eget tempo – gå tidligt i seng.

Reaktioner på behandlingen:

Der kan forekomme både fysiske og psykiske reaktioner i tiden efter en behandling. 

Psykiske reaktioner kan være følelser, der kommer ”ud af det blå”, eller kraftigere reaktioner end normalt. Forsøg, så vidt muligt, at give dem lov til at ”fylde”. Det er gamle uudtrykte følelser, som kroppen giver slip på.

De forskellige kropslige reaktioner er ikke farlige men blot en naturlig reaktion på behandlingen.

De fysiske reaktioner består oftest af en opblussen af de symptomer og spændinger, der er blevet behandlet for – i mere eller mindre grad, de fortager sig oftest efter 2 –3 dage, men kan, afhængig af problemets omfang, godt vare ved i længere tid.
Alle mennesker er forskellige og reagerer ligeledes forskelligt på især kropslig behandling.
Reaktioner, så som smerter i led eller muskler, skal ses som en udrensning af kroppen, hvor kroppen udskiller gamle affaldsstoffer. Disse affaldsstoffer kan ligge i kroppen i form af små krystaller, som ved udskillelsen kan virke som små ”glasskår”, denne udrensning kan være smertefuld og kræver flere opfølgende behandlinger.

Følgende fysiske reaktioner kan optræde:
– Snurren i kroppen
Når gamle spændinger slipper, opstår der en øget gennemstrømning af blodet. Hermed øges optagelse af ilt og næring i cellerne. Denne proces kan mærkes som en snurren.
– Rystelser
Når kroppen retter op på sig selv/regulerer sig selv, kan der forekomme rystelser.
– Svimmelhed
Når man arbejder dybt med åndedrættet, frigives der flere affaldsstoffer end normalt, og når disse går blodbanen, kan klienten opleve en kortvarig svimmelhed.
– Kilden
Overfladiske muskulære spændinger kan mærkes som kilden.
– Sved
Den øgede blodgennemstrømning kan aktivere klientens stofskifte og fremkalde sved.
– Brændende fornemmelser
Når der opstår gennemstrømning i nervesystemet, kan det mærkes som brændende fornemmelser.
– Kløe
Kløe kan forekomme når der opstår gennemstrømning i nervespidserne.
– Kramper
Oftest opstår kramper, når musklen afspænder sig selv ved sammentrækning. Det kan også skyldes væskemangel.
– Hyperventilation
Når klienten får kontakt til en psykisk blokering uden en egentlig forløsning, kan det udløse hyperventilation (klienten prøver at forløse).
– Hønserøv eller låste fingre
Når de indre organer og åndedrættet reguleres, kan der forekomme spændinger omkring munden (hønserøv), og/eller fingrene låser.

Hvis du bliver bekymret over en reaktion efter en behandling, kan du altid kontaket mig. Måske der er brug for yderligere behandling.